Levertijd

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen maar wij garanderen een verzendtijd van 1-3 werkdagen.

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9.00 en 18.00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Verzendkosten

 

De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. In het winkelmandje worden automatisch de juiste verzendkosten berekend. 

 

 

Retour

 

Elke bestelling wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar kan gebeuren. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

Hoe te retourneren:

1. Controleer of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd te zijn
- Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden

 

2. Stuur een mail naar info@plantjerouw.nl met je ordernummer en de mededeling je de bestelling wilt annuleren. Dan weten we dat je bestelling onderweg terug is.

3. Verpak de artikelen weer in de originele verpakking

4. Schrijf het retouradres op de verpakking:
Plant-je Rouw

Bunschotenstraat 91

5043 BB Tilburg


5. Frankeer het pakket en breng het naar een PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen krijg je een bevestiging per mail en storten we het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op jouw bankrekening.